Citroën Suomessa -kirja

43,90 

Suomenkielinen kirja Citroën automerkin mielenkiintoisista vaiheista maassamme 1920-luvun alusta nykypäivään.
PAINOS LOPPUUNMYYTY

ei varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789524722957 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Citroën Suomessa on kirja 100-vuotiaan automerkin mielenkiintoisista vaiheista maassamme 1920-luvun alusta nykypäivään. Tämä ensimmäinen suomenkielinen Citroën-merkkiin keskittyvä kirja sisältää paljon ennen julkaisematonta kuva-materiaalia täydennettynä mielenkiintoisilla tarinoilla ja tilastoilla autourheilua unohtamatta. Yli 800 kuvan kuvitus perustuu suurelta osin Citroën-autoja pitkään maahantuoneiden yritysten arkistomateriaaliin. Mukana on toki myös yksityisarkistojen ja museoiden kuva-aarteita.

Tämä kirja antaa lukijalleen hyvän käsityksen siitä, miten Citroën-autojen maahantuonti alkoi, ja mitkä ovat olleet merkittävimmät tapahtumat vuosien saatossa. Tällaisina voidaan pitää esimerkiksi Traction Avant Cabrioletin vaiheita 30-luvun lopulla, sodassa palvelleita T45-kuorma-autoja tai ensimmäisten Citroën 2CV ja DS19 -mallien esittelyä ja kohtaloa. Kirjassa käsitellään myös kaikki uudemmat Citroën-mallit Suomessa vuoden 2018 loppuun asti.

Kirjoittanut: Antti Pitkänen ja Mikko Salonen
Koko: 22 x 24 cm, 383 sivua
Viimeistely: kovat kannet, mustavalko- ja värikuvia
Kieli: suomi
Kustantaja: Alfamer / Karisto 2019

PAINOS LOPPUUNMYYTY

Lisää kirjasta:
Citroën Suomessa -kirjan Facebook-sivut
Mon Ami Citroën -blogin uutinen kirjasta

Palautetta lukijoilta:

Kirja on mykistävä saavutus! Kuvamateriaali on huikea ja tekijöiden innostus aiheeseen paistaa läpi. Kerta kaikkiaan upea opus joka kuuluu jokaisen Citroen-harrastajan hyllyyn.

On sitten hieno kirja ja täynnä mielenkiintoisia tarinoita, sekä kuvia. Syvä kumarrus tekijöille kovan työn jälkeen. Jos ei tätä tietomäärää olisi nyt kasattu yhteen, niin olisi tekeminen ollut vielä vaikeampaa. Kohta ei nimittäin näitä vanhemman polven kertojia tässäkään aiheessa enää ole. Olen tässä kolmatta iltaa kirjaa selaillut ja asiaa on sulateltavaksi pidemmäksi aikaa. Tätä ei lueta kahdessa illassa! 🙂 Kannattaa hankkia!

Merkkiuskollisen lukijan pitää otteessaan faktatykitys, muuta lukijakuntaa kiinnostavat myös monet harrastajien kertomukset ja sattumukset. (Moottori-lehti)

Lukuisia kuva-aarteita sisältävä teos on ainutlaatuinen tietopaketti harrastajille ja kaikille autohistorian ystäville. (Autotoday.fi)

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 22 × 24 × 4 cm