Myynnissä HY-tekniikalle rakennettu matkailuauto

Myynnissä HY:n pitkälle rungolle rakennettu matkailuauto. Auto on valmistettu Viiman tehtaalla vuonna 1971. Kolme helsinkiläisveljestä oli teetättänyt tällaisia kaksi kappaletta perheidensä loma-autoiksi.

Autoa on säilytetty sisätiloissa kahta talvea lukuunottamatta. Auto kaipaa nyt uutta kotia, omistajaa ja entisöijää.

Tekniset tiedot:

- Malli: HY - 1600/3560
- Moottorin tilavuus: 1.91 l/cm 3
- Polttoaine: bensiini
- Oma massa: 2510 kg; kokonaismassa: 2810 kg
- Leveys: 205 cm
- Henkilöluku: kuljettaja + 3 henkilöä

Varusteet
- 4 vuodetta
- nestekaasukeitin
- jääkaappi
- lämminvesivaraaja + patterit
- lämpöeristys
- kaksinkertaiset lasit
- vaatekaappi
- yläkaapit
- pesukomero

Auto ostettiin meille 1996, tietääkseni olemme olleet neljännet omistajat. V. 1996 - 1999 on lisätty sähköliitännät (pistorasiat ulkoseinään ja sisälle sekä lämpöpatteri), uudet renkaat ja tehty perusteellinen huolto kaasulaitteille ja boilerille sekä auton pohja massattu ja maalattu ruosteenestomaalilla. Autoa on säilytetty meillä ollessa lämpimässä tallissa (talvella n. +10 ºC) kahta talvea lukuun ottamatta.

Tämä auto oli tarkoitus entisöidä ja museokatsastaa, mutta tekijä/osaaja puuttuu. Ehdittiin hankkia melkoinen määrä uusia osia ja tarvikkeita sitä varten. Työ on kuitenkin jäänyt kesken. Autoa ei ole katsastettu. Auton mukaan tulee alkuperäiset rakennepiirustukset sekä laitteiden käyttöohjekirjat, alkuperäiset istuimet ohjaamoon (nyt siinä on ”jenkkiauton nojatuolit” ) sekä lisäksi runsaasti varaosia (mm. päävirtakytkin, vetoakselin suojakumi, sytytysyksikkö virranjakajaan, polttoainemittarin anturit, mahonki/teak sisäverhouslevyt seiniä varten).

Hintapyyntö: 4 500 Eur, myös tarjouksia kuunnellaan

Yhteydenotot: (parhaiten tavoitat puhelimella)
Tuula Asikainen
puh. 041 434 6067
Email

Ilmoitus julkaistu: 25.07.2017

Takaisin edelliselle sivulle